Rendezvények

Esküvők

Jelenleg 50 fős esküvői helyszínt tudunk biztosítani vendégeink részére. Jövő tavasztól, nyártól 100 fős lakodalmaknak is helyet tudunk adni. Az esküvői ceremóniát és a fényképezést parkunkban oldjuk meg. Itt lehetőség van különböző baldachinos feldíszítést kérni. Az esküvő teljes lebonyolítását tudjuk vállalni a vendégeink részére. A meghívótól a búcsú csomagig mindent átvállalunk az ifjú pártól.
Ahány esküvő annyi kérés!

Céges rendezvények

Csapatépítő rendezvényeink során szállást tudunk biztosítani és szervezett programokkal tudjuk színesíteni a pár napos programot. Előadásokra az éttermünk elkülönített része alkalmas. Teljes ellátás és program áll az érdeklődők rendelkezésére.

Céges ebédek, vacsorák során az éttermet zártkörűvé alakítjuk, így megteremtjük a rendezvény intimitását. Étkezést étlapról vagy svédasztalról biztosítunk. Előre egyeztetett formában az italt és a zenét is biztosítjuk.

Bankettek, bálok

A báli szezonban 50 főig szervezünk jó hangulatú zenés rendezvényeket. Éjfélkor a konyha meglepetéssel készül! A tombola minden alkalommal emeli a bál hangulatát.
Iskolai osztályok részére évzáró, érettségi bankettnek is helyet biztosítunk. Ilyenkor svédasztalos étkezést javaslunk, egyeztetett italfogyasztással.
Ballagások családi rendezvényeit is vállaljuk, előre egyeztetett formában.
Ezen rendezvények során ünnepi teríték, ünnepi díszítés kerül az étterembe.

Gyerekeknek

Jelenleg játszó sarok biztosítja a gyermekek szórakozását.

Outdoor lehetőségek

Ötleteinkről a rendeléskor tájékoztatjuk!