Rendezvények

Esküvők

60-70 fős esküvői helyszínt tudunk biztosítani éttermünkben vendégeink részére. Zárt teraszunkon 90-100 fős lakodalmaknak is helyet tudunk adni. Az esküvői ceremóniát és a fényképezést parkunkban oldjuk meg. Itt lehetőség van különböző baldachinos feldíszítést kérni. Az esküvő teljes lebonyolítását tudjuk vállalni a vendégeink részére. A meghívótól a búcsú csomagig mindent átvállalunk az ifjú pártól.
Ahány esküvő annyi kérés!

Céges rendezvények

Csapatépítő rendezvényeink során szállást tudunk biztosítani és szervezett programokkal tudjuk színesíteni a pár napos programot. Előadásokra az éttermünk elkülönített része alkalmas. Teljes ellátás és program áll az érdeklődők rendelkezésére.

Céges ebédek, vacsorák során az éttermet zártkörűvé alakítjuk, így megteremtjük a rendezvény intimitását. Étkezést étlapról vagy svédasztalról biztosítunk. Előre egyeztetett formában az italt és a zenét is biztosítjuk.

Bankettek, bálok

A báli szezonban 80-90 főig szervezünk jó hangulatú zenés rendezvényeket. Éjfélkor a konyha meglepetéssel készül! A tombola minden alkalommal emeli a bál hangulatát.
Iskolai osztályok részére évzáró, érettségi bankettnek is helyet biztosítunk. Ilyenkor svédasztalos étkezést javaslunk, egyeztetett italfogyasztással.
Ballagások családi rendezvényeit is vállaljuk, előre egyeztetett formában.
Ezen rendezvények során ünnepi teríték, ünnepi díszítés kerül az étterembe.

Gyerekeknek

Játszótér biztosítja a gyermekek szórakozását.

Wellness lehetőségek

Wellness részlegünk lehetőséget biztosít családi, baráti fürdőzésre. Lehetőség van a vízi szórakozásra szauna, jakuzzi, medence, napozóterasz, pihenő használatával. Kérés szerint italokat, ételeket is felszolgálunk! Privát eseményre nyílik így lehetőség a Rendezvényházon belül de mégis külön.